Workshops

HeppieNezz organiseert diverse workshops, trainingen en activiteiten met LEGO en DUPLO zowel voor kinderen als voor volwassenen. 

Mogelijke workshops en trainingen voor kinderen kunnen bijvoorbeeld georganiseerd worden door scholen, kinderopvangorganisaties of andere bedrijven.

Lesprogramma’s

Zo biedt HeppieNezz onder andere een aantal lesprogramma’s van 5 weken voor:

  • LEGO cursus waar de kinderen gaan kennismaken met verschillende mogelijkheden van materialen LEGO en DUPLO, gericht op kennismaking, verbinding, samenwerking, communicatie en creativiteit.
  •  Stop Motion cursus waar de kinderen stapsgewijs leren hoe ze filmpjes maken. We maken hiervoor gebruik van DUPLO (4-8 jarigen) of LEGO (8-12 jarigen). In 5 weken tijd werken we van de basisbeginselen toe naar filmpjes waarbij alle effecten kunnen worden toegevoegd.
Losse workshops

Losse workshops zijn uiteraard ook mogelijk. De mogelijkheden hiervoor zijn afhankelijk van de leeftijd van de kinderen, de wensen voor de workshop en de beschikbare tijd. U kunt hiervoor denken aan Six Bricks, Story Starter, STEAMpark, Programmeertrein, Stop Motion, Batmobiel, Creatieve Koffer. Neem contact met ons op om te overleggen.

Workshops voor thuis

Er zijn tevens diverse mogelijkheden voor workshops bij u thuis of op een andere locatie. Hierbij kunt u denken aan activiteiten rondom een babyshower, een vrijgezellenfeest, een familiedag, een opening, een evenement en kindervermaak tijdens een huwelijk bijvoorbeeld.

Serieuze workshops en trainingen voor volwassenen, waaronder LEGO Serious Play, zijn te vinden op Serious HeppieNezz.

Voor meer informatie of een adviesgesprek neem contact met ons op.